Voordelen luxevinyl.

Moduleo®-vloeren zijn mooie, praktische en duurzame vloeroplossingen die uitblinken op vlak van design, comfort en prestaties. Lees er hier alles over.
Moduleo®-vloeren zijn mooie, praktische en duurzame vloeroplossingen die uitblinken op vlak van design, comfort en prestaties. Lees er hier alles over.

Vloeren met hyperrealistisch design

De planken en tegels in de Moduleo-collecties zijn stuk voor stuk geïnspireerd door de natuur. Ze zijn door ons ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Avelgem, België. Elke vloer heeft haarscherpe details en ziet er hyperrealistisch uit. Voor wie de dingen graag groots ziet, zijn er XL- planken en tegels beschikbaar in de Transform- en Impress-collectie. Ook de LayRed-vinylvloeren zijn in verschillende formaten beschikbaar.

 

Veel variatie in hetzelfde ontwerp

Originele parketplanken zijn nooit identiek. Er is dus altijd sprake van een natuurlijke verscheidenheid in het dessin. Een Moduleo-vloer is net zo uniek. We creëren immers authentieke vloeren met vrijwel geen herhaling: onze absolute bestseller heeft niet minder dan 90 unieke planken per dessin!

 

Steeds een authentieke look-and-feel

Moduleo-vinylvloeren vinden hun inspiratie in de natuur. Ze moeten er authentiek uitzien en ook zo aanvoelen. We vergroten ook het realisme door de textuur van de toplaag te verbeteren. Door een uniek “embosseringsproces” brengen we de kleinste details van elk houtdesign tot leven. Dankzij deze reliëfstructuur zie en voel je de diepte van de houtnerven en de knoesten.

 

Een aangenaam zacht en warm gevoel

Zonder het te beseffen neemt je gevoel van welbehagen toe als je over een Moduleo-vloer loopt. De veerkrachtige laag anticipeert op je lichaamsgewicht en zorgt voor dat zachte gevoel onder je voeten.

Een vinylvloer voelt ook aangenaam warm aan. Omdat een Moduleo-vloer over uitstekende isolerende eigenschappen beschikt, blijft de temperatuur in elk seizoen comfortabel. Alle planken en tegels zijn bovendien geschikt voor vloerverwarming.

 

Uitstekende akoestiek in huis: ssstil…

Een van de grote voordelen van Moduleo-vinylvloeren is het akoestisch comfort. Vinyl is veerkrachtig en reduceert het loop- en doorgangsgeluid tot een absoluut minimum. Dat laatste vinden je onderburen net zo prettig als jijzelf. Als je vervelende geluiden wil bannen in huis, dan biedt Moduleo je de ultieme vloeroplossing.

 

Onderhoudsvriendelijk

De beschermende toplaag weert ook vuil en huisstofmijt. Vlekken verwijder je in een mum van tijd, poetsen met zuiver water is voldoende. Je hebt geen hardnekkige poetsmiddelen nodig. 

Volledig waterdicht

Vinyl stoot water af, waardoor een Moduleo-vloer de ideale vloeroplossing is voor keukens en badkamers, maar evengoed voor elke andere ruimte in huis. De vloer is water- en slipbestendig en erg makkelijk in onderhoud.

Beschermende toplaag

Je Moduleo-vloer kan tegen een stootje, een hele geruststelling dus. De toplaag met gepatenteerde Protectonite PU-coating voorkomt slijtage, beperkt krassen en vlekken, en beschermt het dessin.

Uitstekende stabiliteit

Het gepatenteerde systeem met supersterke glasvezellagen garandeert de hoge vormstabiliteit. En dat resulteert in minimale krimping en uitzetting onder invloed van veranderingen in temperatuur, vochtigheid of zonlicht. De LayRed collectie kan je ook zorgeloos in ruimtes met grote glaspartijen of zelfs veranda’s installeren. De planken of tegels geven geen krimp!

Geen blijvende indrukken

Hoewel Moduleo-luxevinyl veerkrachtig is, heeft de vloer weinig last van blijvende indrukken. De vloer keert terug naar zijn oorspronkelijke staat eens de druk van hakken of meubelpoten wordt verlicht.

Betrouwbare kwaliteit

Bij normaal gebruik en op voorwaarde dat de vloer goed onderhouden wordt, is een vinylvloer van Moduleo extreem duurzaam, dus geven we je met plezier langdurige garanties tot 20 jaar. LayRed® garandeert zelfs levenslange garantie!